De nyeste spillene fra Microgaming

Microgamings nye spill kan spilles i HTML, via nedlastning eller på mobile plattformer.

Ariana

Ariana er en fembånds spilleautomat med et undervannstema, og har både stablende og utvidende symboler under grunnspillet og under free spins. Ariana-symbolet fungerer som wild, mens sjøstjernen er symbolet for scatter. Tre av disse aktiverer free spins-funksjonen som gir deg 15 free spins. Med krystallklar lyd og realistisk design skiller dette spillet seg ut på ren kvalitet.

Big Chef

Big Chef er en 5×3-automat med en utforming tematisert rundt mat og matlaging. Wilds, scatters og single free spins finnes i grunnspillet. Free spins aktiveres av tre scatter-symboler, som i dette spillet er en velbalansert gourmetmeny. Spillets tema fremheves med flotte farger og lydeffekter.

River of Riches

River of Riches tar deg med på søken etter den sagnomsuste Gullelven. Dette er et fembånds spill med bestemte wild-symboler for økte vinnersjanser. Free spin-symbolet er nøkkelen til de store gevinstene. Kun to symboler behøves for å vinne. Når man får tre eller flere, aktiveres free spins-funksjonen som gir 10 ekstra spins med opptil fire bestemte wild-symboler på andre og fjerde bånd.

Adventure Palace

Den populære automaten Adventure Palace er et klassisk jungeleventyr som har blitt gjenskapt i høy oppløsning, med oppdatert brukervennlighet for å passe inn i blant Microgamings nye spill.

Big Chef, River of Riches og Adventure Palace HD kan spilles på Microgaming og Quickfire med de nedlastbare plattformene og Flash-plattformene.

Keiserpingviner

Penguin Splash

Penguin Splash er en fembånds automat hvor spillerne kan bivåne den mest spektakulære begivenheten innen sportsverdenen: den årlige klippestupkonkurransen for pingviner.

Dette spillet har en unik modus for free spins. Ved å samle scatter-symbolet, som er en pingvin, gir du klarsignalet til pingvinene, som da stuper fra stupebrettene sine. Jo flere hopp, desto flere free spins får man, og hver pingvin gir fem free spins. Alt som vinnes av free spins, ganges med to.

Penguin Splash slippes til Microgaming på nedlastbare plattformer og Flash-plattformer.

Microgaming har også mye nytt til mobil. Ariana – Cool Wolf, Break Away og Liquid Gold slippes til mobile plattformer i HTML5. Det samme gjelder Rabcats populære spill Dragon’s Myth.

Les mer om nye spill fra Microgaming og andre aktører på casinospill24.no.