Få pokeren hjem i stua

Finnes det fordeler med å spille poker hjemme i stua? 

Det blir stadig enklere å spille poker hjemme i sin egen stue. Faktisk kan du spille det i senga, eller på toalettet om du vil. Alt takket være at flere casino har hevet seg på trenden med online poker. Finnes det noen ulemper med å spille på nettet, eller er det faktisk bare mange fordeler?

  1. Du ser ikke motspillerne. Dette er jo både en fordel og en ulempe ettersom det er vanskelig å legge opp en spillstrategi om man ikke kan se de man spiller mot og tolke deres spillestil.
  2. Du kan ta den tiden du vil. Det er ingen som peser deg når det er din tur.
  3. Du kan sette deg ned å kose deg med mat, drikke, se på tv og velge selv hvor mye fokus du har på spillet.
  4. Det er lettere å spille, men det er også lettere å gå fra bordet når du faktisk bare trenger å trykke på av-knappen.
  5. Du kan spille når som helst på døgnet. Som de sier på film, klokka er alltid fem et eller annet sted i verden.

Poker på nettAnonymiteten

En annen ting som er veldig fint med å spille poker på nett, er anonymiteten. Det er mange årsaker til at man kanskje ønsker å være anonym når man spiller. Kanskje man har et veldig profilert navn, og det ville tatt seg dårlig ut, eventuelt startet rykteflom om man ble knyttet til pokermiljøer i virkeligheten.

Ettersom det å spille poker i organiserte former, i utgangspunktet er forbudt i Norge, vil man kunne bli arrestert og få store bøter samt rulleblad om man blir tatt. Da er det vel bedre å spille anonymt på nettet? Man slipper også fristelsene med å låne penger av personer som holder til på gale siden av loven, og det er dermed mye tryggere å spille på nett. Man slipper disse noe utrygge karakterene som kan gjøre livet surt for en om en ikke betaler.

Med andre ord finnes det mange fordeler og få ulemper med å spille online poker.