Unibet – stødig tippeekspert på nett

Trenger du gode tips fra eksperter, finner du ditt oddsspill hos Unibet. De har lang fartstid på hele 17 år, og derfor kan du trygt sette ditt spill eller kombinertspill her.

odds-tippe

Opprett din personlige side hos Unibet og motta ukentlige tips på mange forskjellige idretter hos Unibet. Ønsker du å sette et spill, må du klikke på den idretten du ønsker å satse på. Har du flere idretter du ønsker å gjøre en innsats på, kan du også spille kombinert på én og samme kupong. Da klikker du direkte på neste spill. Er du nysgjerrig på resultater eller ønsker se på historikken, finner du alt dette på høyre side på skjermen når du er på Unibets nettside.

Det finnes flere spillesider på nett som tilbyr odds, men Unibets øyne for både odds, betting og de andre kasinoene og pokerspillene gir deg alt samlet på ett sted.

“Flere overtidsscoringer scoringer sørget for at mann fra Nord-Norge forrige helg fikk inn en oddslapp til over 2700 i odds – og vant over en halv million kroner.”

Prøv en spennende verden. Sammenlignet med Norsk Tipping kan du på oddsen også tippe på mange andre sportskategorier. Har du en favorittspiller eller kanskje keeper, kan du også sette en innsats her.

For den travle kan Unibet også friste med sine knallgode tips og livestreaming på din smarttelefon. Last ned deres applikasjon på din iPphone eller Android-telefon, og følg sportsverdenen hvor enn du befinner deg i verden. Du er alltid oppdatert på ditt favorittlag på verdensbasis! Registrer deg gratis og bli oppdatert på de store konkurransene til de lokale lagene og nisjeidrettene i Norge, Europa og resten av verden. Unibet er din tippeekspert på oddsen. Oppdag sportsverdenen med Unibet!